.

Csapatépítő tréning 

                                                  

A mai időkben minden cégnek, kis és nagy vállalkozásnak egyaránt szüksége van arra, hogy a dolgozói, partnerei  számára  valami egyedi programmal  kedveskedjen , ami sokáig emlékezetes marad számukra! 

Akár ezáltal is könnyebb a dolgozók, partnerek megtartása , növelhető a céggel szembeni  lojalitásuk. Ezek a programok  alkalmasak  arra is, hogy  új partnereket szerezhessenek.  A tankvezetésen, tankos utazáson, katonai fegyverek kipróbálásán túl egyéb, úgynevezett játékos, military feladatokat is le tudunk bonyolítani katonai környezetben, mely által még szórakoztatóbb lesz az együtt eltöltött idő.

Az idősebbeknek, akik még voltak sorkatonák, nosztalgia, a fiataloknak, akik ebből már kimaradtak, új élmények.  Amennyiben igény van rá, catering szolgáltatást is biztosítunk. 

Minden megrendelőnknek egyedi, a saját igényeihez, a résztvevők számához, anyagi és egyéb elképzeléseihez  szabott ajánlatot adunk, legyen az egyéni vállalkozás vagy multinacionális nagyvállalat! 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne egy jó hangulatú csapatépítő tréninget  vagy  egy kalandokkal teli céges  bulit, kérem keressen bennünket az elérhetőségeinken:

06/20-9655-016   tankberles@gmail.com




Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.