Csapatépitő tréningek
Csapatépítő tréning 

                                                    Vidám hadsereg!


Elkészítettük a „haditervet”, már csak önökre van szükségünk, és indulhat a csapatépítés, katonai környezetben.

A helyszín: a tapolcai egykori Kinizsi laktanya. Ide érkezve kedves vendégeink köszöntése után, felállítjuk a csapatokat melyek egy-egy kollégánk vezetésével, elindulnak a forgószínpadszerűen kijelölt feladatok felé.

Míg az egyik csapat tankot vezet, addig a második a céllövészetben, hadi totó-ban  képzi magát. Eközben a harmadik csapat az akadálypályán teszteli az ügyességét, a negyedik  pedig katonai felszerelésekkel, hatástalanított fegyverekkel, ismerkedik és próbálja elsajátítani a „használatukat”.

Miután végeztek az adott feladatokkal, a csapatok váltják egymást, így mindenki részt vehet mindenben. Mikor az összes csapat végzett, jöhet az ebéd. Hangulatosan, a résztvevők számához igazítva készítjük el helyben, a megrendelővel egyeztetett,  gulyáságyúban főzött finomságot.

A  pihenő után, a kollégáink által vezetett értékelő lapok eredményei kihirdetésre kerülnek, és a legjobb csapat átveheti a jó teljesítményért járó ajándékát.  Levezetésképpen, a résztvevők megtekinthetik a laktanyát, hadiparkot, helyőrségi múzeumot, melyet egy szolgálaton kívüli katonatiszt szakszerűen, élvezhetően bemutat, így nyerhetnek  bepillantást Tapolca város katonai múltjába, érdekességeibe.Összegezve: jöjjenek el hozzánk, lépjenek át egy kicsit a nem is oly távoli múltba, érezzék jól magukat, csiszolódjanak csapattá, katonai környezetben!

Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.